Yritys­toimintaa aloittamassa?

Autamme mielellämme aloittavia yrityksiä

Aloittavan yrityksen onkin hyvä tiedostaa, että valitsemalla Economistan kumppaniksi, apua ja palveluita on tarjolla kirjanpidon ohella monessa muussakin asiassa – starttirahan hakemisesta aina markkinointisuunnitelmiin, ja asiantunteva kumppaniverkostomme täydentää omaa osaamistamme.

Miksi et siis lähtisi liikkeelle vaivattomasti yhden luukun periaatteella?

Aloittaville yrityksille on tarjolla monia etuja, joista eräät täytyy huomioida jo ennen yrityksen perustamista, joten ole toki hyvissä ajoin yhteydessä meihin, niin voimme tarjota parhaan mahdollisen tuen yritystoimintaasi jo alkumetreillä.

entrepreneur, idea, competence-1340649.jpg

Economista auttaa – valitsetpa minkä tahansa yhtiömuodon

Aiotpa sitten ryhtyä toiminimiyrittäjäksi, perustaa osakeyhtiön tai mahdollisesti henkilöyhtiön, autamme oikean yritysmuodon valinnassa ja perustamisasiakirjoissa.

YTJ:n sivuilla voit toki hoitaa perustamisen itsekin, mutta vakiolomakkeet eivät ihan kaikkeen järkevästi sovi – varsinkaan, jos omistajia on useampia.

Tervetuloa Economistalle!

Hoidamme luonnollisesti lakisääteisen kirjanpidon ja palkkahallinnon, sekä halutessanne ostolaskujen hyväksyntäkierrätykset ja maksut ja myyntisaatavien hallinnan.

Autamme sinua myös todellisten liiketoimintakulujen tulkinnassa ja hallinnassa sekä neuvomme kassavirtojen hallinnassa ja soveltuvien rahoitusinstrumenttien valinnassa.