Kirjanpidon palvelut

Tehdäänkö vain verottajaa varten vai kehitetäänkö liiketoimintaa?

Jokaisen yrityksen tulee huolehtia kirjanpidon järjestämisestä lakisääteisenä velvolisuutenaan. Usein mielletäänkin kirjanpidon olevan tarpeellista vain verottajaa varten.

Lakisääteisestä kirjanpidosta on kuitenkin yllättävän lyhyt matka kokonaisvaltaiseen taloushallintoon, joka lakisääteisten velvollisuuksien toteuttamisen ohella alkaakin palvella yritystä ja yrittäjää ihan uudella tavalla.

Kirjanpidon ei enää tarvitse olla pelkästää menneisyyden olevien liiketapahtumien kirjaamista verottajaa varten, vaan se voi olla paremminkin avain tapahtuneen ymmärtämiseen ja tulevaisuuden suunnitteluun sekä ennusteiden laadintaan.

Tilitoimisto on oikea kätesi ja kaverisi

Economista on konsultoiva tilitoimisto, joka on kirjanpidon ja verotuksen ohella pätevöitynyt monella muullakin yrityksiä palvelevalla osa-alueella. 

Valitse yrityksellesi sopiva palvelupaketti valmiista valikoimastamme, tai sovitaan sinulle ihan omanlainen räätälöity palvelumalli, jolloin saat juuri haluamaasi palvelua, etkä maksa turhasta.

Tilitoimisto on parhaimmillaan oikea kätesi, paras kaverisi ja luotettu ystäväsi. 

Economista panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Palvelumme skaalautuu sinun yrityksesi tarpeiden mukana ja tukee sinua juuri niissä asioissa, joissa apua kaipaat.

Tervetuloa Economistalle!

Hoidamme luonnollisesti lakisääteisen kirjanpidon ja palkkahallinnon, sekä halutessanne ostolaskujen hyväksyntäkierrätykset ja maksut ja myyntisaatavien hallinnan.

Autamme sinua myös todellisten liiketoimintakulujen tulkinnassa ja hallinnassa sekä neuvomme kassavirtojen hallinnassa ja soveltuvien rahoitusinstrumenttien valinnassa.