ERP-konsultointi ja koulutus

Mikä ERP ja miten se voi auttaa yritykseni liiketoimintaa?

ERP, eli toiminnanohjausjärjestelmä, on täysin integroitu tietokantajärjestelmä, joka mahdollistaa talous- ja liiketoimintatapahtumien syötön ja ylläpidon yhdessä paikassa.

Toiminnanohjausjärjestelmiin sisältyy ohjelmistosta riippuen samassa paketissa tavallisesti mm:

ERP-järjestelmä antaa avaimet menestykseen

Toiminnanohjaus­järjestelmät eivät ole “lataa-asenna-käytä”-tyylisiä appeja

Ennen ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmän menestyksekästä käyttöä tehdään mm. prosessimallinnus, määrittelyitä ja testauksia sekä koulutetaan käyttäjät.

Fiksusti valittu ja asetuksiltaan optimaalisesti määritelty toiminnanohjausjärjestelmä yhdistettynä asianmukaisen käyttökoulutuksen saaneeseen henkilöstöön ovat todellisia menestyksen avaimia niin arjen haasteissa kuin toiminnan johtamisessa ja suunnittelussakin.

Erikoisosaamista sinun yrityksesi tueksi

Omaa erityisosaamisaluettamme ovat HansaWorld StandardERP sekä kevyempi, mutta vastaavasti enemmän taloushallintoon painottunut Visma Netvisor.

Autamme eteenpäin prosessikonsulttina myös monien muiden järjestelmien kanssa, ja samalla suosittelemme tarpeeseenne sopivia yhteistyöverkostomme konsultteja käyttöönottoa suorittamaan.

Economista auttaa sinun yrityksellesi sopivan järjestelmän selvittelyssä, valinnassa, käyttöönotossa ja jatkokehityksessä.

Ota avuksesi kokenut osaaja, joka on sekä taloushallinnon että toiminnan­ohjaus­järjestelmien asiantuntija

Varaa aika veloituksettomaan ERP-kartoitukseen

Katsotaan, voisiko osaamisemme tuoda yrityksellesi tehokkuutta, ajan tai rahan säästöä, oikea-aikaisuutta tai vaikkapa jouhevampaa arkea.