Economista

Enemmän kuin tilitoimisto - uuden ajan yrityspalvelua tarpeenne mukaan

Economista on perinteisistä kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelumalleista nykyaikaiseksi asiantuntijayritykseksi kasvanut palveluyritys

SV_AA_LOGO_Economista_Ky_Konsultointi__ja_EN_402335_web

Economista - Palveleva tilitoimisto

Economista on perinteisistä kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelumalleista nykyaikaiseksi asiantuntijayritykseksi kasvanut palveluyritys.

Teemme työtä henkilökohtaisesta palveluotteesta tinkimättä yhteisillä toiminta-alustoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa, mutta asiakkaan halutessa myös ihan perinteisin keinoin. Tarjoamme palvelut kiinteällä kuukausihinnalla tai tuntiperusteisella veloituksella - miten vain sovitaan.

Anna asiantuntijan auttaa

Hoidamme luonnollisesti kirjanpidon ja muun taloushallinnon lakisääteiset velvoitteet sekä halutessanne ostolaskujen kierrätykset ja maksut ja saatavien valvonnat, mutta autamme myös todellisten liiketoimintakulujen tulkinnassa ja hallinnassa.

Nykyaikaiset järjestelmät tukemassa liiketoimintaa

Neuvomme kassavirtojen ennustamisessa ja autamme digitalisaatioon liittyvissä haasteissa.

Myynnin ja markkinoinnin osalta autamme oikeanlaisten työkalujen valinnassa ja autamme yhteistyössä asiantuntevien liiketoimintakumppaniemme kanssa saavuttamaan uutta kasvua myös sosiaaliseen mediaan perustuvilla ratkaisuilla.

Toimintanne tehostamiseksi suunnittelemme ja toteutamme henkilökunnallenne tarvittavat koulutukset yhdessä asettamiemme tavoitteiden mukaisesti

Taloudenhallinnon ei tarvitse olla hankalaa

Useimmista tilitoimistoissa poiketen Economistalla on niin ikään vuosien syvä osaaminen toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käyttöönotoista, kouluttamisesta ja käyttörutiinien kehittämisestä ja tehostamisesta.

Jani Venho

Palveleva kumppani

Economista on yrittäjävetoinen palveleva kumppani, ja asiakkaamme tietää aina, kenen kanssa asioi, kenelle laittaa sähköpostia ja kenelle soittaa. Hyvän kumppanin tunnistaa usein jo tavoitettavuudesta.

Taloushallinnon ratkaisut

Taloushallinnon ratkaisut toteutetaan valintanne mukaan tilitoimiston omissa järjestelmissä tai yhdessä valittavia järjestelmäratkaisuja käyttäen. Erityisosaamisalueitamme ovat Visma Netvisor- ja HansaWorld-järjestelmät.

Laaja toimialue

Toimialueemme kattaa sekä paikallisen palvelutarjonnan, mutta myös maanlaajuisen digipalvelun Suomessa ja Ruotsissa. Palvelua tarjoamme suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Tietoturvasi on meille ensisijaista ja otamme sen vakavasti

Tietoturvasta huolehtiminen muuttuvassa maailmassa on meille itsestäänselvyys. Vaikenemme asikkaiden asioista ja tietosi ovat vain meidän välisiä.

Tarjoamme turvalliset ja tehokkaat IT-ratkaisut sekä pilvipohjaiset tallennus- ja arkistointipalvelut. Haluaisit ehkä myös näkyvyyttä sosiaalisessa ja saada lisää myyntiä. Autan sinua osana kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua saamaan ne kuntoon ilman, että joutuisit painimaan teknisten yksityiskohtien kanssa.

Jani Venho

Taloushallinnon ja liiketalouden asiantuntija

044 577 0097

jani.venho@economista.fi

Täytä tämä lyhyt lomake ja ota askel kohti parempaa taloutta!

Tietosuojasi on meille ensisijaista, lue selosteemme tästä.

Varaa maksuton digitalisointikartoitus

Tarjoan veloituksetta 30min kartoituksen, jossa selvitämme millaisia mahdollisuuksia teillä on liiketoiminnan digitaalisen puolen kehittämiseksi.

Yhteystiedot

Economista Ky Konsultointi-
ja taloushallintopalvelut

Jukolankaari 2 A 2
04340 TUUSULA

Puh. +358 (0)44 5770 097

Email: info@economista.fi

Suojatut sähköpostit:
EconomistaTurvaposti@protonmail.com

Palveluratkaisut

Sähköinen kirjanpito

Taloushallinto

Digitaaliset ratkaisut

Seuraa somessa

Ehdota sinulle sopiva ajankohta, lähetän sinulle sähköpostikutsun kartoitukseen.